Mikä ihmeen RUNGO?

RUNGO on joukkueiden välinen speedrun kilpailu jossa pelaajat runnaavat erillaisia pelejä toisiaan vastaan.
Suorittaessaan runin, joukkue saa itselleen Rungolappuun merkinnän. Ensimmäisenä "RUNGO":n saanut joukkue voittaa. "RUNGO":n voi muodostaa viidellä vierekkäisellä ruudulla vaaka, pysty tai kulmittais suunnassa.
Älä kuitenkaan tyydyttäydy helppoihin suorituksiin, sillä vastustajajoukkue voi napata jo saamasi ruudun mikäli he onnistuvat tekemään kyseisessä pelissä paremman suorituksen!


RUNGO eli speedRUN biNGO on kevytmielinen kilpailu kahden tai useamman joukkueen välillä jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan satunnaisesti arvottuja pelejä mahdollisimman nopeasti! Pelaajat eivät tarvitse peleistä aikaisempaa kokemusta vaan arvontaan on pyritty valitsemaan pelejä joissa voi pärjätä ihan vasta-alkajanakin. Toki mukaan on tuupattu muutama taitoakin vaativa klassikko!

Tässä nykyinnen RUNGO tilanne.

Tilanne päivittyy realiajassa RUNGO-sheettiin joten kantsii seurailla sieltä ;)

Joukkueet ja pelit arvotaan RUNGOon liityttäessä, jonka jälkeen aika alkaa suorittaa. Joukkueiden tehtävänä on saada arvottuun RUNGO-lappuun pysty, vaaka tai (ylä)viisto suora. Ruudun saa haltuunsa suorittamalla ja ajastamalla (puhelimen kello, pelin sisäinen kello tai esimerkiksi livesplit-ohjelma pelin kategorian hyväksytysti loppuun.  Tämän jälkeen pelaaja ilmoittaa saamansa tuloksen tällä lomakkeella. Käy sen jälkeen Vauhtijuoksun ständillä tai Vectoraman discordissa #RUNGO-kanavalla vahvistamassa suoritus screenshotin kera. Tämän jälkeen ruutua ei ole suinkaan lukittu kyseiselle joukkueelle vaan se on vielä muiden varastettavissa vauhdikkaammalla suorituksella! Ensimmäinen suoran saanut joukkue voittaa RUNGO:n. Voiton jälkeen pelaajat voivat halutessaan jatkaa lapun täyttöä taikka aloittaa uuden pelin.

Säännöt:
- Älä huijaa

Voit ilmoittaa suorituksesi tällä lomakkeella.